Погода 24 серпня на День Незалежності затьмарить святковий настрій українців: пора змінити гардероб

У вівторок, 24 серпня, і в День незалежності України погода порадує сонцем і теплом жителів східних і південних областей країни, а в західних і північних регіонах очікуються грозові дощі з похолоданням.

Погода в Києві в цей день буде теплою, очікується невелика хмарність. Вдень стовпчики термометрів покажуть до +26 градусів.

Люди. Фото: Знай.uа
Люди. Фото: Знай.uа
Люди. Фото: Знай.uа

Олена Зеленська викликала фурор серед перших леді на саміті в Києві: "Краща"

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Олена Зеленська розповіла про підсумки саміту перших леді "Співпраця заради майбутнього: як знайти відповіді на нові виклики?".

"В ході дискусії разом з колегами ми говорили про досвід і цінності співпраці для подальшого розвитку людства", - написала Олена.

Також на заході були два спеціальних гостя: відомий письменник і філософ Насим Талеб і перша леді США Хілларі Клінтон.

Володимира Зеленського помітили між двох "Шмигалей" на Кримській платформі: загадуйте бажання

23 серпня, відбувся перший саміт Кримської платформи за участю близько 30 країн. На заході обговорюється питання повернення Криму Україні. На ньому присутні перші особи держави Україна, в тому числі Володимир Зеленський і Денис Шмигаль.

Зокрема, на захід запросили голову Європейської Ради - Шарль Мішель. Справа в тому, що європейський політик дуже схожий зовні і має схожий стиль з українським прем'єр-міністром Денисом Шмигалем.

Денис Шмигаль - фото Кабінет Міністрів України
Денис Шмигаль - фото Кабінет Міністрів України

Ірина Білик показала, як підріс синочок від колишнього чоловіка Аслана Ахмадова: "Скоро в школу"

51-річна знаменитість виставила зворушливий спільний кадр з 6-річним сином Табрізом, позуючи на яскраво-помаранчевому фотофоні і примірявши схожі спортивні костюми.

Так, артистка зізналася, що найрідніший хлопчик росте для зіркової мами абсолютно непомітно і вже зовсім скоро піде в перший клас. Виконавиця стурбована, чи буде ще один локдаун, а от назву навчального закладу вирішила не видавати.

Ірина Білик, instagram.com/bilyk_iryna/
Ірина Білик, instagram.com/bilyk_iryna/

В Одесі маму з дітьми змусили покинути пляж через шезлонг: "Такого хамства ще не зустрічали"

У мережі розповіли про інцидент, який стався на пляжі Брайтон Біч в Одесі. Українці поскаржилися на неякісний сервіс і хамське обслуговування.

"Такого антисервісу і хамського ставлення не зустрічали ні на одному пляжі Одеси. Прийшли з дітьми сьогодні вранці на пляж. Хотіли взяти один шезлонг з парасолькою, тому що два шезлонга не беремо вже виходячи з особистого досвіду, коли йдемо з дітьми. Чоловік дивиться за дітьми і лежати йому ніколи, я відпочиваю на шезлонгу, потім можемо помінятися. Але! Шезлонг нам продати відмовили, і запропонували піти на сусідній пляж. ???!!! Мовляв, один шезлонг для двох осіб їм керівництво забороняє продавати, не подобається - йдіть на сусідній пляж", - йдеться в повідомленні.

Скрін, відео YouTube пляж
Скрін, відео YouTube пляж