Рідкі монстри дісталися до Одеського узбережжя, відпочиваючі борються голими руками: алергікам не дивитися

З великої і теплої Одеси, де зараз в ці серпневі дні знаходяться десятки тисяч туристів і відпочиваючих з усіх куточків України, прийшли дуже дивні новини. Тепер є інформація, що противні величезні медузи дісталися і до міського узбережжя. Саме так, тепер не тільки в Азовському морі є ці рідкі і отруйні мешканці. У Затоці відпочиваючі просто виносять медуз на берег в руках.

Медузи, скріншот: YouTube
Медузи, скріншот: YouTube

Поліцейські жорстоко побили хлопця посеред вулиці: тягали по землі і "запакували" всього в крові

У мережі з'явилося відео, як співробітники Національної поліції з Києва намагаються забити хлопця, який просто почав знімати їх на камеру. Чоловік йшов разом з мамою і братом. Жінку згодом жбурнули на землю, а українця скрутили. У нього голова в крові.

Банда диких кабанів захопила село: тримає в страху людей і пожирає все

Село на Черкащині під назвою "Роги" почали тероризувати дикі кабани. Тварини пересуваються стадом, і іноді можуть мандрувати поодинці. Вони топчуть і виїдають городи. Наприклад, деякі місцеві жителі скаржаться, що у них пропала полуниця.

Дикі кабани, скріншот: Telegram
Дикі кабани, скріншот: Telegram

У пісень Кузьми Скрябіна знайшлися нові "автори", фанати не вірять: "Через 20 років..."

Скандал навколо творчої спадщини покійного співака Андрія Кузьменка (Кузьми Скрябіна) не вщухає. У розкраданні авторських прав звинувачують ТОВ "Мун Рекордс", власником якого є Андрій Пасічник. Про це розповіли на фан-сторінці виконавця в "Фейсбук".

Скрін, Facebook "Скрябін"
Скрін, Facebook "Скрябін"

14 помічників на одного депутата: Рада вразила "роздутим" штатом, який годується за рахунок українців

На 421 народного депутата в Україні припадає 4188 помічників, 3130 з яких працюють на громадських засадах, і 1058 за трудовими договорами. Найбільше допомоги потребують "Слуги народу", а найменше "Голос". Такі дані на своєму сайті наводить Рух "Чесно", який займається залученням громадян до боротьби з політичною корупцією і до контролю влади.

Верховна Рада, кадр з відео
Верховна Рада, кадр з відео