У серпні очікується кілька магнітних бур, які можуть спричинити погіршення самопочуття у метеочутливих людей. То ж усім, схильним до головного болю і нездужання через погоду, слід заздалегідь готуватися до піків сонячних активностей.

Перший помірний пік сонячної активності відбудеться вже 1 серпня, але він особливо не позначиться на самопочутті більшості людей, як і наступні два дні. А от сильних геомагнітних сплесків у серпні буде два.

Фахівці також дають поради, як краще поводитися у ці періоди, щоб магнітні бурі так сильно не вдарили по вашому самопочуттю і не зіпсували день, а то й тиждень. Дотримуючись їх ви почуватиметеся значно краще.

Скрін, відео YouTube магнітна буря
Скрін, відео YouTube магнітна буря

Магнітні сплески у серпні 2022 року:

1. З 10 по 11 серпня - очікується буря середньої інтенсивності. Тому у ці дні не варто навантажувати себе надмірною фізичною роботою, а також рекомендовано відмовитися від вживання алкоголю та дотримуватись принципів здорового харчування.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

2. 16 серпня припадає надзвичайно сильна геомагнітна активність. Потужна буря триватиме до 22 серпня. Вона може суттєво вплинути на фізичний стан метеозалежних людей. Тому при сильних нездужаннях краще звернутися до лікаря за професійною допомогою.

Магнітна буря, фото: кадр з відео
Магнітна буря, фото: кадр з відео

Нагадаємо, чому жовтіє листя полуниці і як цього уникнути: топ-3 несподівані причини

Як повідомляв "Знай.ua", щоб збирати огірки на грядці аж до морозів: секрет городників - це обов'язково потрібно робити у липні

Також "Знай.ua" писав, як за формою огірка зрозуміти, чого йому бракує: догляд за овочем у липні