Застосовуючи як добриво попіл з кропивою можна добитися багатого урожаю смачних, рівних і хрустких огірків. Відповідно, використовуючи виключно, органіку, можна відмовитися від мінеральних добрив.

Попіл з високим вмістом калію є ідеальним органічним підживленням, яке просто необхідне для формування зав'язей і розвитку огірків загалом. Також він містить достатню кількість магнію та кальцію і зміцнює імунітет овочів, пише prostoway.

Для приготування підживлення в 10-літрове відро, наповнене теплою водою, всипте склянку золи та залиште на добу. Ефективніше буде, якщо додати ще й кропиву, яка є чудовим джерелом азоту, необхідного культурі для нарощування зеленої маси.

Огірки. Фото: скрин відео
Огірки. Фото: скрин відео

Спершу наповніть будь-яку місткість кропивою та залийте її водою. далі додайте туди жменю землі та столову ложку цукру. Розчин буде готовим до вживання через тиждень настоювання.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Тепер потрібно додати кропив'яний настій до суміші попелу і води, яку підготували раніше. Поливати наступним чином: на один огірковий кущ потрібно півлітра поживної рідини.

Грядки, фото: zelenasadyba.com.ua
Грядки, фото: zelenasadyba.com.ua

Нагадаємо, чому жовтіє листя полуниці і як цього уникнути: топ-3 несподівані причини

Як повідомляв "Знай.ua", щоб збирати огірки на грядці аж до морозів: секрет городників - це обов'язково потрібно робити у липні

Також "Знай.ua" писав, як за формою огірка зрозуміти, чого йому бракує: догляд за овочем у липні