Мобільний оператор Київстар скасував плату за роумінг. тепер на зв'язок за кордоном буде коштувати стільки, як і в Україні

Про це повідомили у службі мобільного оператора.

Київстар, скріншот: YouTube
Київстар, скріншот: YouTube

В умовах воєнного стану особливо важливим є лишатися на зв'язку з рідними та близькими. За даними ООН у справах біженців близько 9 млн осіб перетнули кордон України починаючи з 24 лютого. Частина людей вже повернулися в Україну - 3,3 млн, проте за даними Управління Верховного Комісаріату у справах біженців за кордоном залишаються 5,6 млн українців. Переважно це жінки з дітьми.

Тому для українців особливо важливим є зв'язок з Батьківщиною, бути на зв'язку з близькими та рідними. Мобільний оператора вирішив зробити для українців, які перебувають за кордоном "зв'язок, як вдома" - скасувати плату за роумінг.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Тобто, користуватися зв'язком та інтернетом згідно тарифного плану, проте не платити за роумінг. Плата за межами України буде зніматися як за звичайний тарифний план, ніяких додаткових витрат.

Така пропозиція діє у 23 країнах, серед них Польща, Чехія, Болгарія Німеччина, Франція.

Проте є головна умова для користування пропозицією від мобільного оператора - це вчасна оплата тарифного плану. Також Київстар нагадав, що перевірити залишок на рахунку можна набравши комбінацію *112#.

Повідомлення Київстар, скриншот Viber
Повідомлення Київстар, скриншот Viber

Нагадаємо, торкнеться мільйонів: Київстар надаватиме вдвічі більше послуг за ту саму ціну.

До слова, цього давно вже чекали: абонентам Київстар повертають дуже необхідну безкоштовну послугу.

Раніше ми писали, що мобільний оператор Київстар запускає новий тарифний план з патріотичною назвою