В умовах воєнного стану Київстар запропонував абонентам мобільної мережі вдвічі збільшити кількість послуг, що надається

Про це повідомляє пресслужба мобільного оператора.

Київстар. Фото: PlaceSpaceMagazine
Київстар. Фото: PlaceSpaceMagazine
Київстар. Фото: PlaceSpaceMagazine

Київстар вирішив знову підтримати абонентів, відтепер вони матимуть можливість отримувати більше послуг при незмінній ціні за тарифний план. Зокрема, це стосується як абонентів передплачуваного зв'язку, так і тих, що обслуговуються за контрактом. Зокрема, контрактини зможуть підключити додаткові хвилини для розмов та гігабайти інтернету.

Пропозиція мобільного оператора триватиме до кінця літа, а саме до 31 серпня. Абонентам передплатного зв'язку пропонують скористатися акцією "Вдвічі більше". Вона дозволить подвоїти хвилини на розмови та гігабайти мобільного інтернету, при цьому вартість тарифного плану не зросте.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

А контрактним абонентам пропонують за ту саму ціну додатково отримати 100 хвилин на розмови та 5 Гб інтернету. Для них ця пропозиція називається "Більше хвилин і гігабайтів".

Оператор запевнив, що жодних доплат робити не потрібно, а щоб подвоїти або збільшити послуги, необхідно мати оплачений наявний тарифний план та активувати послугу через додаток "Мій Київстар", або за кодом *222#;, можна також зателефонувати на номер 222, або активувати її у фірмових магазинах Київстар.

Нагадаємо, цього давно вже чекали: абонентам Київстар повертають дуже необхідну безкоштовну послугу.

До слова, мобільний оператор Київстар запускає новий тарифний план з патріотичною назвою.

Раніше ми писали, що мобільний оператор Київстар під час воєнного стану продовжив дію дуже потрібної безплатної послуги.