Незабаром Київстар планує запустити новий тарифний план, проте всі подробиці поки тримаються у таємниці

Про це повідомляє пресслужба оператора.

Телефон, фото: Знай.ua
Телефон, фото: Знай.ua

В повідомленні говориться, що новий тарифний план буде мати назву LOVE UA , що в перекладі означає люблю Україну. Для контрактних абонентів він буде доступний вже з 2 червня, а для абонентів передплатного зв'язку - з 6 червня.

Вартість, об'єм послуг та інші умови поки не розголошуються. Клієнтам обіцяють все розказати у день його запуску.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

В компанії зауважили, що новий тарифний план не має на меті замінити вже існуючи, а буде діяти разом з іншими.

"Також Київстар покращує умови деяких тарифних планів для бізнес-клієнтів. У тарифі Smart Max збільшено ліміт дата-трафіку на максимальній доступній в мережі оператора швидкості інтернету до 60 ГБ на місяць, а у тарифному плані Smart Max+ взагалі скасовується обмеження швидкості", - говориться в повідомленні.

Крім того, у пресслужбі зауважили, що оператор покращує умови деяких тарифних планів для бізнес-клієнтів. У тарифі Smart Max збільшено ліміт дата-трафіку на максимальній доступній в мережі оператора швидкості інтернету до 60 ГБ на місяць, а у тарифному плані Smart Max+ взагалі скасовується обмеження швидкості.

Нагадаємо, Kyivstar пропонує нову послугу для своїх клієнтів.

До слова, нова і найкраща частина гри? Microsoft оголосив дату виходу "Assassin's Creed Origins" в Game Pass.

Раніше ми писали, ПриватБанк попередив українців про прострочені кредитні картки: рішення прийняте