Українців закликали вже зараз готуватися до непростого опалювального сезону

Про це заявив очільник Мінрегіону Олексій Чернишов на сторінці у Facebook.

Опалення, скріншот: YouTube
Опалення, скріншот: YouTube

З його слів, вже зараз очевидно, що ця зима буде надскладною. При цьому він зауважив, що на сьогодні головне завдання - це захистити кожного українця та зберегти помешкання.

Також він заспокоїв споживачів тим, що тарифи на тепло для споживачів підініматися не будуть, а опалювальний сезон почнеться вчасно.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

При цьому він зауважив, що так тепло як раніше, в оселях не буде та закликав споживачів звикати жити в умовах, воли температура у приміщенні коливається від 18 до 20 градусів. Тому варто забути про відкриті вікна взимку та "опалення вулиці".

"Очевидно, що ця зима буде надскладною. Головне — ми маємо захистити кожного українця та обігріти його помешкання. Тарифи на тепло не зміняться! Ми забезпечимо їхню стабільність. Опалювальний сезон почнеться вчасно. Для цього в нас є всі передумови. Але ми маємо відвикнути жити взимку з відкритими вікнами та обігрівати вулицю. Вважаємо, що оптимальна температура в оселі має коливатися в межах 18-20 градусів, але в жодному разі не нижче 16 градусів. Як в ощадливих країнах розвинутої Європи. Як ми переживемо цю зиму — залежить від кожного із нас. Готуватися до холодів варто саме зараз. Головне завдання — маємо забезпечити безперервність тепла. Ми розуміємо всі ризики та активно готуємося до них", - написано у повідомленні.

Нагадаємо, заплатили, а компанії вже немає: фахівці розповіли, що робити у разі переплати за газ.

До слова, росіяни збідніють через путіна ще сильніше: чому заборона Instagram була помилкою.

Раніше ми писали, що Микола Азаров переконав усіх, що головна біологічна зброя України давно втекла до росії: "Здоровенний кровосіс"