Блокування соціальної мережі instagram у рф сильно погіршить фінансове становище багатьох росіян. Близько 67% користувачів мережі на території Росії використовували її для заробітку або для реклами бізнесу. Про це пише анонімний telegram-канал "Незигар".

Роскомнагляд заблокував доступ до instagram після початку повномасштабної війни проти України. Цим рішенням Кремль "перекрив кисень" багатьом громадянам. Без доходу залишаться блогери, які заробляли в соцмережі за рахунок реклами. Також шкоди не уникнути самозайнятим користувачам і індивідуальним підприємцям, наприклад фотографам, репетиторам і так далі.

Смартфон. Фото: скрін youtube
Смартфон. Фото: скрін youtube

Варто відзначити, що заробітку позбавляються не тільки самозайняті росіяни, а й підприємства, які рекламували товари і послуги в соцмережах і таким чином залучали клієнтів. Те ж саме і з малим бізнесом.

Смартфон. Фото: скрін youtube
Смартфон. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Оцінки експертів свідчать, що 60% росіян, які ведуть бізнес в соцмережах, заробляли за допомогою instagram від 10 до 100 тисяч рублів. Близько 21% росіян мали доходи понад 100 тисяч рублів. При цьому для багатьох дана соцмережа була єдиним джерелом доходу. Таким чином російський уряд не тільки ізолював країну від цивілізованого світу, а й зробив своїх громадян ще біднішими.

Скрін telegram
Скрін telegram

Раніше портал Знай писав, плани Путіна захопити повний контроль над Чорним морем зламали захисники Одеської області — Міноборони Великобританії.

Також наш портал писав, порівняння продуктових наборів для Маріуполя від окупантів та українських волонтерів: різниця кардинальна.

Крім того, наш портал повідомляв, чи достатньо Захід допомагає Україні - американський генерал натякнув на перевагу ЗСУ перед окупантами.