Прем'єр-втікач Микола Азаров, який давно проживає у росії, знову виступив з черговим "шедевральним" зверненням. А оскільки адекватності у його словах мало, то не кожному під силу прослухати це.

У новому відео Микола Азаров розповідає якісь нісенітниці про нацизм та геноцид російськомовного населення, а також про обстріли мирних міст Донбасу. Одним словом, все чітко по методичці. Це відео опублікував Олексій Дурнєв на своєму Телеграм-каналі, порівнявши Азарова зі справжньою "біологічною зброєю", якої так бояться росіяни.

"Знайдена головна біологічна зброя України, яку довго ховали від публіки, – здоровенний кровосіс 🦟 Сидіть щось там, пікає 😅", - коментує автор телеграм-каналу. Олексій Дурнєв

Микола Азаров, кадр з відео
Микола Азаров, кадр з відео

Микола Азаров на цьому не зупинився і вирішив ще й оцінити перспективи України в Європейському Союзі. Прем'єр-зрадник говорить про розвалену економіку України, проте забуває сказати про те, чому і з чиєї вини так сталося. Про вторгнення росії та безчинства її армії на українській землі він, звісно, жодним словом не згадує.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Таку країну з явними ознаками нацизму, так і з проявами цього нацизму, який проводить геноцид по суті російськомовного населення в Донбасі. Проводив і проводить. Про що говорять обстріли абсолютно мирних кварталів Донбасу, мирних міст. Це говорить про те, що це чисто політичне рішення, призване підтримати тонус тих нацистів, які зараз воюють проти власного народу. Підкреслюю, це взагалі сюр повний. Країна, яка воює, з абсолютно зруйнованою промисловістю. Абсолютно. З абсолютно ідіотським управлінням. В Європейськім союзі ось ця бідна країна... Ось уявіть навіть чисто гіпотетично, через 20 років вона з ось такою владою, з такою ситуацією приєднається, що це буде? Це буде колоніальний придаток, тільки лише, який завдяки своїм родючим ґрунтам, своєму клімату, буде сприйматися ЄС як можливість отримання відносно дешевих ресурсів.", говорить Микола Азаров у відео.

Нагадаємо, рашисти замовили шашлик у Херсоні й отримали рахунок автоматною чергою: "Вкладуться у чорні мішки для сміття"

Також ми писали, як українцям отримати необхідні довідки дистанційно: детальна інструкція ПФУ

Нагадаємо, дефіцит солі та сильне здорожчання гречки й овочів: як зміняться ціни на популярні продукти вже найближчим часом