За даними цінового моніторингу вартість автогазу знизилась

Про це повідомляє enkorr.ua з посиланням на консалтингову групу "А-95".

Автогаз. Фото: скрін youtube
Автогаз. Фото: скрін youtube

За даними моніторингу цін з 10 по 17 червня автогаз почав дешевшати. Така тенденція пояснюється тим, що збільшився обсяг постачання даного виду палива. На сьогодні через паливну кризу держава не регулює ціни на пальне, вони встановлюються відповідно до ринкових умов.

Найбільше ціни впали у дніпропетровській мережі VostokGaz - на 3 грн за літр. Й зараз паливо коштує 42,99 грн/л.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім того, знизили ціни «Укргазвидобування» (Харківський регіон), а також дніпропетровські мережі «Нефтек» і RLS. Ціни впали на 1 гривну, тепер автогаз коштує 1 грн/л, до 43 грн/л, 45,99 грн/л і 42 грн/л відповідно.

АЗС Shell і Mango відкоригували ціни на 0,39 і 1 грн/л. найдешевший газ на заправках UPG, за нього просять 37 грн/л.

Варто зазначити, що автогаз - це єдиний вид пального, за яким на заправках немає черг. А середня ціна на автогаз по Україні за даними моніторингу цін станом на 17.06.2022 становить 42,46 гривні за літр.