Україну наповнило неякісне автомобільне паливо. Якщо ситуацію не змінити, то українців чекають плачевні наслідки. Про це заявив начальник Головного управління Держпродспоживслужби в місті Києві Олег Рубан в коментарі інформаційному порталу unn.

Держпродспоживслужба закликає скасувати мораторій на проведення перевірок якості автомобільного палива у зв'язку з випадками його змішування. Олег Рубан зазначив, що введеним Кабінетом Міністрів мораторієм на певні перевірки активно користуються деякі АЗС і здійснюють шахрайські дії.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Якщо ситуацію залишити без уваги, то черга кілька місяців українців чекають плачевні наслідки. За словами Олега Рубана через 2-3 місяці українці не зможуть їздити на автомобілях, якщо будуть і далі використовувати неякісне паливо, яке змішують з невідомою речовиною.

АЗС. Фото: скріншот youtube
АЗС. Фото: скріншот youtube

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Відзначається, що в Кабінет Міністрів вже звернулися із закликом відновити контроль за автомобільним паливом, який ввели у зв'язку з воєнним станом.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, у Пенсійному фонді України повідомили про зміну порядку обчислення стажу окремої категорії осіб: які документи треба надати.

Також наш портал інформував, в Україні змінилися правила призначення пенсії для прийомних батьків, які отримують виплати: у Міністерстві соціальної політики дали роз'яснення.

Крім того, наш портал повідомляв, президент Володимир Зеленський розповів, чи будуть ЗСУ обстрілювати території агресорів за допомогою американської зброї: "не цікавить".