Поки в Україні спостерігається дефіцит бензину, все менш доступним стає і автогаз. Так, 12 травня середня ціна на скраплений газ в мережах АЗС в Україні зросла на 28 копійок. Про це свідчать дані щоденного моніторингу роздрібного ринку Консалтингової групи "А-95".

Так, у зв'язку з останнім подорожчанням середні ціни на автогаз досягли позначки в 33,29 гривні за літр. У той же час на ринку спостерігаються і більш високі цінники. Наприклад, "Нефтек" пропонує даний вид палива по 39,99 гривні за літр, націнка досягла 4 гривень за літр. "Укргазвидобування" встановила ціну на рівні 39 гривень за літр, що на 2 гривні дорожче.

Автогаз, скріншот: YouTube
Автогаз, скріншот: YouTube

Тим часом мережа "Авантаж" збільшила ціни на автомобільний газ відразу на 5 гривень, до 38,63 гривні за літр. WOG і "БРСМ-Нафта" продають паливо по 33,98 і 36,13 гривні за літр відповідно.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що наприкінці квітня в Україні виник дефіцит палива на АЗС. Уряд працює над вирішенням проблеми і створює нові шляхи поставок палива.

Раніше інформаційний портал Знай інформував, що Дмитро Карпачов пояснив, як повернутися до нормального життя після війни і що робити мамі, яка залишилася одна з дитиною без підтримки.

Також наш портал інформував, топ мальовничих місць України, який зобов'язаний відвідати кожен після закінчення війни: Синевир, Лемурійське озеро, Олешківські піски.

Крім того, ми повідомляли, в Україні змінилися правила призначення пенсії для прийомних батьків, які отримують виплати: у Мінсоцполітики дали роз'яснення.