Про це повідомляє пресслужба компанії.

Нова пошта. Фото: скрін youtube
Нова пошта. Фото: скрін youtube

Попри воєнні дії на території Україні Нова пошта з 15 червня відновлює доставку товарів з онлайн-магазину AliЕxpress.

"Це найочікуваніше відновлення доставки, якого українці чекали. Ми провели десятки зустрічей з партнером, щоб запевнити його, що ми працюємо у звичному графіку і вже відновили свою довоєнну швидкість. Тож тепер користувачі знову можуть замовляти доставку товарів з AliExpress одразу із сайту у зручне відділення або поштомат Нової пошти. Для цього потрібно лише вказати опцію AliExpress Standard Shipping та на карті обрати найближче працююче відділення/поштомат", - заявив СЕО Нової пошти Глобал Юрій Беневитський.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто зазначити, що До 24 лютого, AliExpress очолював ТОП найулюбленіших закордонних інтернет-магазинів українців. У середньому за день клієнти Нової пошти замовляли близько 2,6 тон товарів із AliExpress.

Нагадаємо, в Україні повертають податки і мита за розмитнення авто: стала відома дата.

До слова, за держзраду позбавлять громадянства — законопроєкт зареєстровано у Верховній Раді.

Раніше ми писали, що тепло та гаряча вода можуть стати розкішшю: експерт попередив про нові ціни на газ в платіжках