Клієнт ПриватБанку поскаржився, що з його кредитної картки пропала велика сума грошей - 20 тисяч гривень. Про це він написав у відгуку на сайті Мінфін.

Клієнт розповів, що не проводив ніякі операції з карткою, але в один момент йому прийшло повідомлення про те, що на рахунку недостатньо коштів для розрахунку. Він перевірив карту і виявив, що пропало 20 тисяч гривень.

ПриватБанк, фото: скріншот з відео
ПриватБанк, фото: скріншот з відео

"13.04 мені прийшло повідомлення, що недостатньо коштів для розрахунку. Я ніякі операції не виробляв давно вже з цією кредитною карткою і вона взагалі була закрита. Я тут же подзвонив і заблокував її. Сума викрадених коштів склала близько 20 000 грн. Зареєстрував у них заявки на крадіжку коштів і написав заяву в кіберполіцію. Сьогодні вони з мене здерли 520 грн за відсотки по користуванню кредитом. Ще кажуть, що ви будете платити ті викрадені кошти", - розповів клієнт.

У ПриватБанку відповіли клієнту заявивши, що ймовірно, доступ до картки отримали шахраї. У банку підкреслили, що у потерпілого є шанси повернути гроші, втім, це може зайняти досить тривалий термін.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Відгук клієнта. Скрін Мінфін
Відгук клієнта. Скрін Мінфін

"Реквізити карти шахраї могли отримати не тільки з необережності, але і більш витонченими методами (наприклад, камери спостереження на касах магазину і недобросовісні охоронці, передача карти в руки при оплаті, ненадійні сайти). Спробуйте згадати, чи не було у когось доступу до вашої карти. Шанси оскаржити дані операції і повернути кошти розцінюються як високі, проте розгляд подібних справ строго регламентовано правилами міжнародних платіжних систем і може зайняти від 45 до 120 днів", - відповіли в ПриватБанку.

Раніше Знай писав, 100 днів війни в Україні: як прийняти нову реальність, дієві поради психолога.

Також наш портал повідомляв, Ощадбанк зробив важливе оголошення для власників кредитних карт.

Крім того, ми інформували, в Україні змінилися ціни на капусту: за скільки можна придбати популярний овоч на ринку і в супермаркетах.