Доктор Євген Комаровський - відомий в Україні педіатр вищої категорії, який перестав з початком війни працювати за напрямком.

Чоловік досі користується публічністю, популярністю, щоб спілкуватися з громадянами з багатьох питань, включаючи дітей. Цього разу він заговорив про проблему сучасності і про свою ненависть до політиків.

Євген Комаровський, скріншот: Youtube
Євген Комаровський, скріншот: Youtube

Справа в тому, що частина депутатів завжди перед виборами будують дитячі майданчики і показують свою "любов" до малюків... хоча не знають слів, що їх стосуються.

"Я хотів би, щоб сучасна, цивілізована держава розглядала саме сучасні, дитячі проблеми. Катастрофічну проблему цифрового світу, в яку входять наші діти... вони входять в цей світ набагато швидше, ніж туди йдуть дорослі. Ми втрачаємо дітей за горизонтом нових технологій. Ми не вміємо з ними спілкуватися. Долучаючись до нових технологій, мами і тата не спілкуються з дітьми. Діти менше чують людської мови. Діти гірше розуміють, гірше вміють спілкуватися", - заявляє Євген Комаровський.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Євген Комаровський, фото з Instagram
Євген Комаровський, фото з Instagram

За його словами, зараз у людства, конкретно, в нашій країні є проблема-небажання сформувати сучасну школу. Педагогіка України не має ніякого відношення до цього (до сучасної школи).

Нагадаємо, доктор Комаровський порадив, як убезпечити воду для пиття: "Зараз ми на порозі..."

Як повідомляв "Знай.ua", доктор Комаровський зізнався, що українці різко почали на все скаржитися через війну: "Два тижні кашляє"

Знай.ua писав, українцям розповіли, скільки курячих яєць можна з'їдати в день - головне не перестаратися