Кабмін затвердив тарифи на продаж газу теплогенеруючим компаніям

Про це повідомила пресслужба Кабміну.

Вода з крана, скриншот: You Tube "Телеканал Київ"
Вода з крана, скриншот: You Tube "Телеканал Київ"

У вівторок 31 травня на засіданні Кабміну були затверджені тарифи на газ для виробників теплової енергії. А саме, в цьому випадку мова йде про постачальників гарячої води.

"На засіданні Кабінет Міністрів України затвердив, розроблену Міністерством енергетики, постанову «Про затвердження Положення про покладення спеціальних обов’язків на суб’єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу", - говориться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Згідно з документом, з 1 червня до 31 липня 2022 року «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг» реалізує виробникам теплової енергії природний газ в обсягах, необхідних для надання послуг з гарячого водопостачання за ціною 7420 грн (з ПДВ) за 1 000 куб. метрів.

Крім того, в ньому зазначено, що до ціни додається тариф на послуги транспортування та коефіцієнт, який застосовується при замовленні потужності на добу наперед.

Якими будуть тарифи на гарячу воду для споживачів у повідомленні не уточняється.

Нагадаємо, змінено умови отримання допомоги за е-лікарняним: нова інструкція від ПФУ.

До слова, гречка може подешевшати після зростання ціни до 100 грн: експерт пояснив, коли це станеться.

Раніше ми писали, як отримати соціальні виплати особам з окупованих територій: замміністра розкрив деталі.