Під час воєнного стану в Україні мобільний оператор Київстар продовжив дію безоплатного роумінгу у 16 країнах Європейського Союзу

Про це повідомила пресслужба оператора.

Мобільний телефон. Фото: скрин відео
Мобільний телефон. Фото: скрин відео

За даними оприлюдненими Управлінням Верховного комісара ООН у справах біженців станом на кінець травня 2022 року, с початку війни кордони України перетнули понад 6 млн громадян.

Через війну багато людей опинилися у скрутних життєвих обставинах, тому наявність безоплатного роумінгу дуже необхідній за кордоном. Він дозволяє особами, а це в основному жінки, діти та люди похилого віку, тримати з0вязок з тими, хто лишився в Україні.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Завдяки безплатному роумінгу від Київстару, громадяни, що змушені були виїхати за кордон до країн Європи, вже три місяці мають зв'язок з рідними в Україні. Ця послуга називається "роумінг як вдома".

Згідно з повідомленням, послугу безплатного роумінгу продовжено у 16 країнах: Польща, Словаччина, Румунія, Угорщина, Молдова, Німеччина, Італія, Литва, Франція, Болгарія, Іспанія, Естонія, Латвія, Австрія, Нідерланди та Чехія.

Акція продовжена як для контрактних абонентів, так і абонентів передоплати. Проте не у всіх тарифних планах доступна дана послуга. Власники тарифного плану "SIM для пристроїв", це стосується контрактних абонентів, не зможуть отримати дану послугу.

А абоненти передоплати, які під'єднались до наступних тарифних планів, зможуть скористатися безоплатною послугою: ТВІЙ Старт, ТВІЙ Вибір, ТВІЙ Оптимум, ТВІЙ Максимум, ВСЕ РАЗОМ Оптимум, ВСЕ РАЗОМ Оптимум+ТБ, ВСЕ РАЗОМ Максимум, ВСЕ РАЗОМ Максимум+ТБ, Безлім Відео, Спілкування без меж 2019, Розваги без меж, LOVE, Безлім Соцмережі та Спілкування без меж.

При цьому у компанії зауважили, що абонентам, які мають контракт, буде нараховуватиметься щомісяця 15 ГБ, 500 хв на українські номери та по країні перебування, безлім на вхідні дзвінки, 50 SMS, а також діятиме безлім у месенджерах та деяких додатках.

А абоненти передоплати зможуть користуватися гігабайтами, хвилинами та SMS, які входять у тариф. Також надаватиметься безлім на вхідні дзвінки.

Як довго триватиме ще акція, оператор не повідомляє, проте обіцяє заздалегідь попередити про її закінчення.

До слова, Київстар пропонує нову послугу для своїх клієнтів.

Раніше ми писали, що Київстар дарує безкоштовний доступ до ТБ для українців: як підключити.

Нагадаємо, у Vodafone зробили важливу заяву для своїх абонентів: кого це торкнеться