Один з найбільших мобільних операторів України "Київстар" приготував приємний сюрприз для українців. Так, компанія дарує кілька днів безкоштовного доступу до"Київстар ТВ". Про це йдеться в повідомленні пресслужби компанії.

"Київстар" відкриває доступ до більш ніж 300 телеканалів і 20000 фільмів і серіалів в додатку "Київстар ТВ". Все абсолютно безкоштовно, втім, дія акції обмежена - до 15 травня. Для того, щоб скористатися пропозицією, необхідно встановити додаток.

кабельне телебачення, скріншот з відео
кабельне телебачення, скріншот з відео

"В даний час, як ніколи, важливо проводити час з близькими. Збиратися за вечерею, довгими розмовами або переглядом улюблених фільмів і серіалів в Київстарі ТБ. Тому до Міжнародного дня сім'ї ми надаємо Вам повний доступ до більш ніж 300 телеканалів і 20000 фільмів і серіалів в додатку крім категорії "Покупка". Пропозиція діє до 15 травня для всіх користувачів Київстар ТВ. А для наших абонентів ще й без плати за трафік", - йдеться в повідомленні компанії.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай інформував, що Дмитро Карпачов пояснив, як повернутися до нормального життя після війни і що робити мамі, яка залишилася одна з дитиною без підтримки.

Також наш портал інформував, топ мальовничих місць України, який зобов'язаний відвідати кожен після закінчення війни: Синевир, Лемурійське озеро, Олешківські піски.

Крім того, ми повідомляли, в Україні змінилися правила призначення пенсії для прийомних батьків, які отримують виплати: у Мінсоцполітики дали роз'яснення.