Оператор мобільного зв'язку Vodafone ( ред. раніше компанія називалася МТС) поновив роботу у кількох населених пунктах на Київщині, Миколаївщині та Чернігівщині.

Про це повідомили на сторінці Vodafone Ukraine у Twitter.

Працівники Vodafone продовжують відновлювати зв'язок у населених пунктах Київської, Чернігівської та Миколаївської областей, порушений внаслідок бойових дій. За минулу добу вдалося відновити зв'язок у цілій низці населених пунктів.

Vodafone, фото: Знай.uа
Vodafone, фото: Знай.uа

Зокрема на Київщині у результаті відновлюваних робіт поновлено зв'язок Vodafone у Немішаєвому, Озерщині, Ірпені (+2 БС), Димері, (+1 БС), Абрамовичах, Бабинцях, Пилиповичах та Гостомелі (+1 БС).

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Скріншот допису у Twitter
Скріншот допису у Twitter

В Чернігівщині поновлено зв'язок у таких населених пунктах: Халявин, Чернігів (+2 БС), Киїнка, Снов'янка (Шишкін) та Рівнопілля.

Як зазначили у компанії Vodafone у Миколаївській області відновлено роботу у селищі Шевченкове.

Скріншот допису у Twitter
Скріншот допису у Twitter

"Доброго ранку, ми з України© Вже традиційно відновлювальне. Дякуємо нашим інженерам! Дякуємо причетним", - зазначили у повідомленні компанії Vodafone Ukraine у Twitter.

Нагадаємо, жителям Донбасу "обрубали" зв'язок, мобільні оператори знайшли виправдання: "Досить морозитися"

Раніше портал Знай писав, відділення ПриватБанку працюватимуть у вихідні у тих регіонах, де це можливо: українцям розповіли про новий графік

Також портал Знай писав, Vodafone і Київстар перестали працювати в Херсонській області: в компаніях дали перший коментар