Як отримати соціальні виплати особам з окупованих територій: замміністра розкрив деталі

Замміністра соцполітики Віталій Музиченко розкрив деталі виплат соціальної допомоги людям з окупованих територій. Зокрема він зауважив, що на сьогодні мають право на соціальну допомогу внутрішньопереміщені особи з окупованих територій. На дітей передбачена виплата у розмірі 3000 грн, а дорослий має право отримати 2000 грн.

Виплата соцдопомоги. Фото: скрін youtube
Виплата соцдопомоги. Фото: скрін youtube

Тарологиня розповіла, що закінчить війну в Україні і чому путін затягує ситуацію: "Це як бен Ладен"

Світові компанії масово йдуть з росії, економіка країни практично зруйнована, а самих громадян рф не бажають бачити ніякі цивілізовані країни світу у себе в державі. А ось сама росія палає вогнем в прямому сенсі цього слова. Але сам же володимир путін чомусь відтягує завершення війни, садячи росіян і всю країну в неймовірне болото. У причинах таких його вчинків розібралася тарологиня Валентина.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Війна в Україні. Фото: скрін youtube
Війна в Україні. Фото: скрін youtube

Володимир путін "оцінив" відірвані ноги військовослужбовців рф в 3 мільйони: розцінки побачив весь світ

Вже весь світ розуміє, що володимир путін, почавши війну з Україною, відправляє військовослужбовців рф на вірну смерть. Тому, хто більш щасливий, вдається здатися в полон. Звичайно, є ті, хто все ж виривається з м'ясорубки, яку їм влаштовують ВСУ, але на них чекає покарання набагато страшніше - суд совісті і суд Божий.

російські солдати. Фото: Telegram
російські солдати. Фото: Telegram

Путіну дають 2-3 роки життя через важку форму раку, втрачає зір і страждає від тремору - джерело з ФСБ

Британські ЗМІ, посилаючись на джерело російської розвідки стверджують, що у президента рф путіна важка форма прогресуючого раку. Через хворобу у нього трясуться кінцівки і падає зір. Є прогноз, що йому залишилося жити не більше 2-3 років.

путін, фото: вільне джерело
путін, фото: вільне джерело

Злата Огнєвіч довела, що може впоратися з будь-якими "чоловічими" завданнями, ще й іншим допомогти: "Збираю полички, дорого"

Цього разу Злата Огнєвіч розповіла, як їй самій вдалося зібрати книжкову шафу, без будь-якої допомоги. В Insta Stories співачка продемонструвала, як її робота виглядала ще в процесі. На знімку видно різні деталі для збору шафи і ще не прикручені білі полички.

Злата Огнєвіч, фото: Знай.uа
Злата Огнєвіч, фото: Знай.uа

"росія зникне": військовослужбовець Іван після двох інфарктів та виходу на пенсію показав, наскільки сильні ЗСУ

Військовослужбовець Іван з 30-ї окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького понад 22 роки з 49 присвятив службі в цьому підрозділі. Військовий спостерігав майже весь шлях формування потужної, вмотивованої, розвиненої 30 омбр, а останні чотири роки перебував на пенсії.

Військовослужбовець Іван, facebook.com/kommander.nord/
Військовослужбовець Іван, facebook.com/kommander.nord/