Британські ЗМІ, посилаючись на джерело російської розвідки стверджують, що у президента рф путіна важка форма прогресуючого раку. Через хворобу у нього трясуться кінцівки і падає зір. Є прогноз, що йому залишилося жити не більше 2-3 років.

Про це повідомили у виданні Mirror. За інформацією нібито колишнього агента ФСБ Бориса Карпічкова, який живе і ховається від російської влади у Великобританії, путін страждає важкою формою онкологічного захворювання. Він втрачає зір, страждає від головних болів і тремору кінцівок. Також він додав, що лідеру країни-загарбника залишилося жити приблизно 2-3 роки.

путін, скріншот
путін, скріншот

"Нам кажуть, що він страждає від головного болю, і коли він виступає по телевізору, йому потрібні аркуші паперу, на яких все написано величезними літерами, щоб прочитати те, що він збирається сказати. Вони такі великі, що на кожній сторінці може поміститися всього пара речень. Його зір серйозно погіршується. І його кінцівки тепер нестримно трясуться", - розповіло джерело.

Незважаючи на проблеми із зором, джерело з російської розвідки стверджує, що президент рф не носитиме спеціальні окуляри, так як це буде ознакою слабкості.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Крім того, наближене коло путіна скаржиться на його різкі зміни настрою і спалахи неконтрольованої люті. Джерело заявляє, що він "зовсім збожеволів і нікому не довіряє".

володимир путін, скріншот
володимир путін, скріншот

Нагадаємо, Володимир Зеленський заявив, що Україна вийде переможницею у війні з росією: "Питання часу"

Як повідомляв Знай.uа, Україна зможе ефективно палити російські кораблі: "Гаррпун" не залишить жодних шансів

Також портал Знай.uа писав, що россійські військові творять масові звірства на території рф: не шкодують навіть своїх жінок