Світові компанії масово йдуть з росії, економіка країни практично зруйнована, а самих громадян рф не бажають бачити ніякі цивілізовані країни світу у себе в державі. А ось сама росія палає вогнем в прямому сенсі цього слова.

Але сам же володимир путін чомусь відтягує завершення війни, садячи росіян і всю країну в неймовірне болото. У причинах таких його вчинків розібралася тарологиня Валентина.

путін, фото: вільне джерело
путін, фото: вільне джерело

Жінка знайшла закономірності палаючих лісів в Сибіру і вчинках росіян. Це відбувається не просто так.

"Туди відправлено близько 100 тисяч українців, депортовано... Вони це називають заселенням покинутих територій, щоб вони відроджувалися. Ну, ось вам і відродження. Виселення українців загрожує, українці інші, у них інший менталітет, інша кров, інша ДНК. Вони борці в усьому і будуть боротися до кінця, поки не спалять цю росію",- застерігає тарологиня.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Пожежі в рф. Фото: Telegram
Пожежі в рф. Фото: Telegram

Валентина зазначає, що останнім часом путін почав якусь свою гру і, на її думку, затягує ситуацію, робить 3 фронти. Для чого йому це потрібно? Карти відповіли.

"Йому потрібна якась небезпечна ситуація, щоб ситуація весь час була військовою і гарячою... Непрохідна небезпека... Щоб матеріальне мало свої наслідки в грошовому еквіваленті... Він хоче зробити катастрофу для всього світу... Йому чим гірше - тим краще. Це така істота, практично нежить... Він хоче посіяти катастрофу... Це може бути і голод, і переселення народів. І поки його не знищать, воно буде продовжуватись вічно. На Заході розуміють, що Україні потрібно допомагати, але до них поки не дійшло, що потрібно його знищити. Це як бен Ладен - поки не знищиш, то нічого не закінчиться...",- ставить крапку тарологиня.

Нагадаємо, що тарологиня Анастасія Козачок розповіла про амулет, який допоможе нашим військовим завжди перемагати.

Раніше ми повідомляли, що астрологиня зробила розклад на червень для України: один з найскладніших місяців війни, люди в розпачі.