Клієнти ПриватБанку страждають від витівок шахраїв. Так, одна клієнтка позбулася коштів відразу на 3-х картах через аферистів і ще залишилася належною банку. Про це вона розповіла на сайті Мінфін.

За словами жінки з її банківських карт, у тому числі з кредитки, було списано майже 71 тисячу гривень. Вона зазначила, що дані карт ні нікому не передавала і списання не підтверджувала.

Скрін, відео YouTube ПриватБанк
Скрін, відео YouTube ПриватБанк

"8.04.2022 року з моїх 3х карт шахраями була списана сума 70 800 грн з кредитної та соціальної карт без моєї участі, без мого відома. Дані карт нікому не передавала, жодного разу не здійснювала інтернет покупки. На картках був ліміт на переклад, але під час перекладу ліміт був скасований шахраями. Я направила ПриватБанку кілька запитів на повернення моїх грошей. Банку відомо, що підтвердження платежів було вироблено з іншого пристрою в Україні. А я в цей час була в Німеччині", - поскаржилася клієнтка.

Скрін minfin
Скрін minfin

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Постраждала подала запит в банк на повернення коштів, проте їй відмовили.

"Банк відмовив у поверненні незаконно списаних коштів через шахрайські дії. Система безпеки Приватбанку абсолютно не захищена. Для мене це велика сума грошей. Я з дітьми і мамою інвалідом залишилася без засобів до існування. Ще й залишилася в боргах перед ПриватБанком, адже вкрали кредитні кошти і кредит, оплата частинами, який я поповнювала під час кредитних канікул", - поділилася постраждала.

Раніше Знай писав, в Україні мають намір підвищити всі податки: "зараз потрібно підтримати державу".

Також ми писали, від-5% до + 225%: де в Україні найвищі та найнижчі ціни на оренду квартир.

Крім того, ми повідомляли, коли завершиться дефіцит палива в Україні - думка експерта.