У Пенсійному фонді зробили заяву стосовно виплат пенсій на окупованих територіях. Що потрібно знати українцям, розповіли в повідомленні пресслужби відомства в соцмережі facebook.

Голова правління ПФУ заявив, що стосовно виплат пенсій на тимчасово окупованих територіях все залишилося без змін для тих, хто отримує кошти через банк. "Укрпошта" ж здійснює доставку в міру можливості, адже не у всіх населених пунктах безпечно.

Пенсіонер. Фото: скрін youtube
Пенсіонер. Фото: скрін youtube

У ПФУ зазначили, що громадяни, які перемістилися з небезпечних місць в більш спокійні регіони можуть отримати пенсії в Ощадбанку, навіть якщо раніше отримували через "Укрпошту".

"Про виплату пенсій на окупованих територіях та виплат переселенцям голова правління поінформував, що для одержувачів пенсій через банки все залишилося без змін – банки зарахували 100% профінансованих пенсій на рахунки пенсіонерів. Укрпошта забезпечує доставку коштів за місцем проживання пенсіонерів з урахуванням можливостей з точки зору безпеки. Для тих, хто отримував виплати через пошту і тимчасово перемістився в безпечні місця, є можливість отримати виплати в Ощадбанку через "швидку копійку" або через внутрішній переказ Пошти. Якщо ж пенсія не буде отримана, Укрпошта повідомить про це і кошти будуть виплачені в наступних місяцях", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше Знай писав, в Україні мають намір підвищити всі податки: "зараз потрібно підтримати державу".

Також ми писали, від-5% до + 225%: де в Україні найвищі та найнижчі ціни на оренду квартир.

Крім того, ми повідомляли, коли завершиться дефіцит палива в Україні - думка експерта.