Перша леді України Олена Зеленська активно веде свої акаунти в соціальних мережах і частенько розповідає про важливі новини. Також вона не забуває ділитися успіхами своїх проектів про безбар'єрність в країні і встановлення аудіогідів по всій Європі. В Instagram на дружину президента підписано майже 3 мільйони людей.

Олена Зеленська написала новий пост з нагоди світлого свята - Міжнародного дня сім'ї, який в Україні та країнах Європи відзначається 15 травня. Дружина президента повідомила, що якщо рахувати українців у сім'ях - це число доходить до 15 мільйонів.

"15 мільйонів чиїхось затишних маленьких всесвітів, малих батьківщин, сімейних альбомів, особливих дат. 15 мільйонів унікальних, неповторних історій любові й життя", - додала Зеленська.

Українці. Фото: скрін youtube
Українці. Фото: скрін youtube

Також вона нагадала, що принесла з собою російська армія в Україну і кожну сім'ю, як вона позбавляє дітей батьків, і руйнує будинки, в яких вони жили. Вона виділила пару історій, про які напевно вже чув кожен. Маленька Марія Вдовиченко з Маріуполя втратила маму, яка пережила клінічну смерть під обстрілами в підвалі, а тато її відважно реанімував. А потім сам майже втратив зір після побиття російськими окупантами, коли вивозив доньок і дружину в безпечне місце.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Кажуть, коли гине людина – гине світ. Коли гине сім’я – з нею гине цілий всесвіт. Так втратив свій всесвіт – дружину й тримісячну донечку, усіх жінок родини, одесит Юрій Глодан", - згадала Зеленська про трагічну подію в Одесі.

Незважаючи на втрати, деякі українці створюють нові сім'ї, а саме - військові, які крізь страх війни і всі перепони одружуються.

"Сім’я перемагає все. Адже сім’я – це надія. А надія – це більше, ніж рідня по крові. Зараз уся країна стала однією родиною. Ті, хто прихищають, рятують і захищають, – усі ми сім’я. Отже, сьогодні наш день. Іще один день, на який ми ближчі до перемоги миру – для наших власних сімей", - підсумувала Зеленська.

Нагадаємо, в Україні з початку повномасштабної війни народилися майже 43 тисячі малюків, мами можуть розраховувати на допомогу - Зеленська

Як повідомляв Знай.uа, Зеленську захопила сміливість Байден, яка зважилася прилетіти в Україну, незважаючи не обстріли окупантів: "Великий вчинок"

Також портал Знай.uа писав, що Олена Зеленська зідзвонилася з першими леді Литви і Франції, з якими здружилася за час війни, і подякувала за допомогу Україні