12-річний школяр з Великобританії відправив листа президенту України Володимиру Зеленському, в якому висловив підтримку і побажав якнайшвидшої перемоги в цій страшній війні з Росією.

Томас Хендлі з Даремської Трініті-школи у Великобританії написав листа президенту України Володимиру Зеленському і був приємно здивований, коли отримав відповідь. Про дивовижну історію розповіли на сторінці відділу освіти в Англії, в соцмережі twitter.

12-річний Томас з листом від Зеленського, скріншот з Twitter
12-річний Томас з листом від Зеленського, скріншот з Twitter

12-річний хлопчик вклав лист для Зеленського в посилку з гуманітарною допомогою, яку їм вдалося зібрати в школі: 270 коробок з медичними засобами, одягом, їжею, туалетно-косметичними засобами і 4 інвалідними колясками. У листі школяр назвав Зеленського "найкращим президентом" і висловив надію в перемозі України над посією, а також заявив що "путін занадто боїться говорити правду про війну".

Лист Томаса Зеленському, фото twitter.com/educationgovuk
Лист Томаса Зеленському, фото twitter.com/educationgovuk

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Ніхто в британській школі не очікував реакції, тому всі здивувалися, коли в кінці квітня до них прийшов лист у відповідь від Володимира Зеленського, адресований Томасу. Президент України подякував за турботу і написав, що лист дуже його порадував.

"Дякую за лист підтримки. Я в порядку і дякую за допомогу. Ми сподіваємося принести мир в Україну і їжу для громадян всієї країни і відбудувати міста. Те, що ти говориш в листі, і те, що Великобританія робить для підтримки, викликає посмішку на моєму обличчі і багатьох інших", - написав у відповідь Зеленський.

Відповідь Зеленського Томасу, Фото Twitter
Відповідь Зеленського Томасу, Фото Twitter

Нагадаємо, російські окупанти відмовляються воювати і скаржаться на боягузтво командирів: "Стільки людей погубили"

Як повідомляв Знай.uа, Михайло Подоляк розповів про підготовку росіянами "параду полонених" у Маріуполі на 9 травня: "Вирішили повторити "виставу"

Також портал Знай.uа писав, що військовий ЗСУ про швидку перемогу ЗСУ, і чому не всі усвідомлюють значення слова "війна": "Все змінилося кардинально"