Відомий психолог телеканалу СТБ Андрій Жельветро, який брав участь у популярному пост-шоу "Холостячка. Як вийти заміж" і "Щасливі за сім днів", дав парочку порад, актуальних для військового часу.

Публікацію з рекомендаціями психолога розмістили на офіційній сторінці телеканалу СТБ у соцмережі Instagram. Андрій Жельветро з моменту вторгнення росії в Україну почав вести випуски рубрики "Допомога психолога", в якій відповідає на найгостріші питання українців, пов'язаних з війною.

Скріншот з Instagram, телеканал СТБ
Скріншот з Instagram, телеканал СТБ

Цього разу психолог розповів, як допомогти близькій людині при панічній атаці. Жельветро радить взяти його за руки і встановити зоровий контакт, а після показати як правильно дихати. Ще можна запропонувати випити води і попросити озвучити свої відчуття і те, що людина бачить перед собою. Якщо ж дитина стала свідком панічної атаки свого батька, варто розповісти йому про цей стан.

Скріншот з Instagram, телеканал СТБ
Скріншот з Instagram, телеканал СТБ

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

А щоб пережити руйнівне відчуття втрати будинку і майна під час війни Жельветро рекомендує зафіксувати весь збиток, щоб надати всі докази державі для відшкодування. Знайти кілька джерел підтримки і тимчасового притулку. Також можна візуалізувати і мріяти про майбутнє, а ще краще навіть почати створювати нове.

Скріншот з Instagram, телеканал СТБ
Скріншот з Instagram, телеканал СТБ

Нагадаємо, Дмитро Карпачов пояснив, як повернутися до нормального життя після війни і що робити мамі, яка залишилася одна з дитиною без підтримки

Як повідомляв Знай.uа, психолог Андрій Жельветро розповів, як допомогти Пенсіонеру адаптуватися в чужій країні і позбутися страху через гучні звуки

Також портал Знай.uа писав, що екстрасенс Макс Гордєєв назвав дату, коли припиняться обстріли українських міст: "Пік відбувається в травні"