Багато дівчат стикаються з тим, що зустрічаються з хлопцем 5-7-10 років і так і не чують заповітного "Вийдеш за мене заміж?". Є також і ті, хто кожного разу зустрічає на своєму шляху "не того" чоловіка, розлучається з ним і відправляється на пошуки наступного.

Це все проблеми сучасних дівчат, які відчайдушно хочуть сім'ю, але все, що можуть - спостерігати, як подруги і знайомі приміряють обручки через декілька місяців або рік знайомства в той час, як самі вони можуть про таке тільки мріяти.

Чи існує секрет у тих жінок, хто примудряється швидко стати нареченою і чи можливо вийти заміж по клацанню пальця? Відразу ж відповімо - так. І мова зараз не йде про магічні приоворти, шантаж або ультиматуми.

Закохана пара, фото Знай.uа
Закохана пара, фото Знай.uа

Відомий таролог з Лапеля (Білорусь) Ольга "Бельдам" підняла це питання в своєму блозі і дала дівчатам простий, надійний, а головне - дієвий спосіб зробити так, щоб чоловіки самі хотіли з вами одружитися.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Чому ти живеш з хлопцем вже 2 роки і не вийшла за нього? Чоловічий мозок більш конкретний: він ніколи не буде змінювати те, що працює. Якщо він бачить, що у вас і так стосунки схожі на шлюб, що він отримує від вас все, що може. Як ви думаєте, він на вас одружиться?",- пише Ольга.

Ольга "Бельдам", таролог. Фото: beldam_tarot
Ольга "Бельдам", таролог. Фото: beldam_tarot

Сам факт штампу: ця заява на "моє". Це коли хлопець взагалі не хоче, щоб ви були ну ще хоч з кимось.

Самоцінність (бекграунд з ваших власних досягнень перед собою)
+ розставлені особисті межі (там, де ви пояснюєте, що якщо ми не розпишемося, він піде в ліс на болота)
+ емоційне підживлення (він повинен бути в вас зацікавлений)
+ усвідомлення переваг (він повинен розуміти, що сам факт шлюбу йому дасть бонуси, яких він ніколи не отримає у стосунках).

= вийти заміж за місяць.

Таку формулу дає таролог для всіх дівчат.

Виходячи з цього існують і головні заборони у стосунках до шлюбу:
- Не грати в родину;
- Не грати в дружину;
- Не давати все одразу.

Весілля, фото: скріншот з відео
Весілля, фото: скріншот з відео

Тобто, звичне для всіх дівчат "Поживу з ним, поготую йому їжу, поперу його речі і він побачить, яка я господиня" - найчастіше не працює, адже у хлопця вже є все те, що отримує чоловік в шлюбі і навіщо щось змінювати?

До цієї ж теорії схиляється і відомий психолог Сатья Дас. Він часто на своїх лекціях просто благає жінок не гратися в дружину з чоловіком, поки вони ще офіційно не дружини.

Закохані, фото Знай.uа
Закохані, фото Знай.uа

Нагадаємо, стрес, пошуки, розставання і...: експерт з гороскопів Рассел Грант розповів про необхідності для знаків Зодіаку.

Раніше ми повідомляли, що чоловік стверджує, що прийшов з майбутнього і попередив про "сталкерів по всьому світу".