12 травня 2022 року українці всередині країни і по всьому світу зіткнулися з тим, що в ПриватБанку знову стався масштабний збій.

Клієнти банку повідомляють, що сервіс не працює і в додаток "Приват24" також зайти неможливо.

Збій в Приватбанку
Збій в Приватбанку

Збій в ПриватБанку, скріншот екрану входу в Приват24
Збій в ПриватБанку, скріншот екрану входу в Приват24

У самому банку пояснили, що це регламентні роботи з безпеки і про терміни їх закінчення не повідомили. Українці відзначають, що таких раптових боїв в ПриватБанку значно збільшилося останнім часом. Але, варто відзначити, що в Україні зараз йде війна, яку оголосила нам російська федерація. Тому не виключені атаки на сервери банку. Усуненням проблем і поліпшенням безпеки, очевидно, і зайняті на даний момент співробітники банку.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Відповідь Приватбанку на збій
Відповідь Приватбанку на збій

"Приват24 лежить, якого біса твориться? Приберіть банківські обмеження на перекази", "Це тільки додаток? А оплата карткою ПриватБанку працює?", "Чому не напишете ситуацію в пості? Про те, що сервіси не працюють", "Не довго фанфари грали,не довго ПриватБанк робив....Вже і сервера в європі.... На приват24 не зайти" - обурюються українці.
Раніше ми повідомляли, що клієнтка "Приватбанку" стала жертвою шахраїв, "кинули" на 9000 грн.
Також стало відомо, що українка з карткою "ПриватБанку" залишилася без грошей через помилку.