Відомий український психолог Дмитро Карпачов, який брав участь у шоу "Дорога, ми вбиваємо дітей", "Детектор брехні" та багатьох інших, відповів на важливі питання, які цікавлять жителів України з початку повномасштабної війни, що розв'язала росія.

Публікація розмістили на офіційній сторінці телеканалу СТБ у соцмережі Instagram. Дмитро Карпачов в рамках нового випуску "Допомога психолога" розповів, як повернутися до нормального життя після війни і що робити, якщо жінка залишилася в такий важкий час одна з дитиною і без підтримки.

Скріншот з Instagram, телеканал СТБ
Скріншот з Instagram, телеканал СТБ

Отже, Карпачов впевнений, що варто знайти в собі сили відволіктися від військових дій, крім того, організм людини адаптується до будь-яких обставин. Також психолог заявив, що роздратування можуть викликати люди, які не пішли на фронт, але нагадав, що кожен наближає перемогу, як може. Дмитро попросив не чекати миттєвих результатів.

Поради Карпачова, фото з Instagram
Поради Карпачова, фото з Instagram

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Жінкам, які залишилися з дитиною одні без підтримки, Карпачов радить привчити підростаюче покоління до того, що у дорослої людини можуть бути свої потреби і час. Психолог також рекомендує віддати дитину на розвиваючі заняття і з терпінням ставитися до його непосидючості.

Коли ж трапляється істерика малюка в магазині, потрібно його відволікти або купити бажане. І щоб уникнути таких ситуацій зовсім, потрібно навчити дитину висловлюватися про свої "хотілки" словами, а не криком. Також Карпачов пояснив, що коли дитина починається битися, йому потрібно пояснити, що це викликає біль і так робити не можна.

Поради Карпачова, фото з Instagram
Поради Карпачова, фото з Instagram

Нагадаємо, Дмитро Карпачов розповів про сивіючих через війну дітей: "Трясуться руки, коли нервують"

Як повідомляв Знай.uа, психолог Андрій Жельветро розповів, як допомогти пенсіонеру адаптуватися в чужій країні і позбутися страху через гучні звуки

Також портал Знай.uа писав, що Дмитро Карпачов закликав батьків не лаяти дітей під час війни: "Не треба робити боляче"