"Укрпошта" полегшила для українців оплату посилок, тепер це зробити можна за лічені секунди у мобільному застосунку.

Про це повідомили у пресслужбі "Укрпошти".

Так, стало відомо, що відтепер оплачувати посилки можна через застосунок. У компанії уточнили, що ця функція стосується всіх відправок по Україні, і закордоном.

Укрпошта. Фото: скрін youtube
Укрпошта. Фото: скрін youtube

"Нарешті! Оплачувати посилки, які ви відправляєте по Україні чи за кордон, можна у нашому мобільному застосунку. Ми давно готувалися до запуску такої можливості, й війна не стала для нас перешкодою. Навпаки, тепер ще більше наснаги працювати й покращувати свої сервіси для українців", - зазначили у компанії.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В "Укрпошті" розповіли, що тепер для того аби відправити посилку, потрібно лиш дистанційно оформити її й оплатити, віднести у відділення й просканувати штрих-код. Це значно полегшить відправлення посилок, особливо це актуально під час війни.

Укрпошта. Фото: скрін youtube
Укрпошта. Фото: скрін youtube

"Більше ніякої готівки чи збоїв у роботі терміналів, що іноді траплялися з початком війни", - підсумували у повідомленні "Укрпошти".

Нагадаємо, ажіотаж навколо українських марок "Російський військовий корабель" не вщухає: купують по 1000 доларів

Раніше портал Знай писав, "Укрпошта" зробила важливу заяву стосовно роботи відділень: що потрібно знати клієнтам

Також портал Знай повідомдяв, в "Укрпошті" з'явилися пересувні відділення, які доставлятимуть посилки та пенсії: як це працює