У компанії "Укрпошта" зробили важливу заяву стосовно роботи відділень. Клієнтам повідомили, що кількість працюючих відділень збільшилася і попередили про особливості їх роботи. Про це компанія розповіла в соціальній мережі facebook.

В "Укрпошті" заявили, що на Київщині працює рекордна кількість відділень при тому, що в деяких населених пунктах зберігається небезпека.

Укрпошта. Фото: скрін youtube
Укрпошта. Фото: скрін youtube

"Сьогодні в Київській області відкрили рекордну кількість стаціонарних відділень-525. І це незважаючи на те, що в деяких населених пунктах області все ще складна ситуація з безпекою і ми не можемо повноцінно відновити роботу", - йдеться в повідомленні.

Також в компанії відзначили, що в деяких регіонах збільшилася кількість працюючих відділень, але клієнтів попередили, що формат роботи відрізняється в залежності від населеного пункту.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Укрпошта, скріншот: YouTube
Укрпошта, скріншот: YouTube

"Збільшилася кількість працюючих відділень у Херсонській, Дніпропетровській та Одеській областях. Однак, зверніть увагу, що формат роботи в цих областях відрізняється. Заштриховані синім регіони не приймають відправлення, проте видають пенсію, приймають оплату за комуналку і оформляють перекази", - повідомили клієнтам.

Карта відділень. Фото: facebook.com/ukrposhta
Карта відділень. Фото: facebook.com/ukrposhta

Раніше Знай писав, Зелена карта, всі документи і пошук роботи: що потрібно знати українцям, які їдуть закордон, поради юриста.

Також ми писали, ПриватБанк закрив кредитні канікули: нові умови та дата повернення обов'язкових платежів.

Нагадаємо, уряд виділив 7,5 мільярдів на підтримку українців: як отримати допомогу.