В "Укрпошті" продовжують працювати попри війну та навіть збільшувати свої потужності. Одразу у декількох областях почали працювати пересувні відділення, які доставлять громадянам пенсії, ліки, харчі та інше.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці "Укрпошти".

Так, стало відомом, що напередодні "Укрпошта" запустила в роботу понад 80 нових пересувних відділень. Зокрема такі відділення почали працювати у Полтавській, Дніпропетровській, Вінницькій, та Івано-Франківській областях.

Мобільні відділення, фото: "Укрпошта"
Мобільні відділення, фото: "Укрпошта"

Кожне пересувне відділення обслуговує по кілька населених пунктів, тому покриття таких мобільних груп дає змогу доставити посилки, ліки, пенсію й базові харчі навіть у найменші й найвіддаленіші куточки нашої країни. А для зручності українців кожна така автівка під'їжджає безпосередньо під будинок.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Мобільні відділення, фото: "Укрпошта"
Мобільні відділення, фото: "Укрпошта"

"Тож від учора Гадяч, Зіньків, Карлівка, Павлоград, Новомосковськ, Бар, Могилів-Подільський, Шаргород, Рогатин та ін. отримали можливість користуватися усіма послугами Укрпошти прямо з автівки, що приїжджає одразу під дім", - зазначили в "Укрпошті".

Нагадаємо, "Укрпошта" випускає марку-продовження про крейсер "Москва", розкуплену за мить: "Всьо"

Раніше портал Знай повідомляв, Укрпошта з 1 травня працюватиме по-іншому: українцям повідомили умови

Також портал Знай писав, в Укрпошті зробили важливу заяву стосовно роботи відділень, у компанії просять перевіряти формат роботи потрібного відділення