Мобільний оператор Київстар заінтригував своїх клієнтів новою публікацією, натякнувши на можливе покращення якості надання послуг.

Відповідна інформація з'явилася у Twitter компанії Київстар. Там використали відому фотографію із зустрічі прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля і голови Європейської Ради Шарля Мішеля, які потискають один одному руку.

"Поки ми робимо меми, наші технічні спеціалісти роблять усе, щоб ви могли їх дивитися", - йдеться у повідомленні Київстару. Київстар

Скріншот: twitter.com/twiykyivstar
Скріншот: twitter.com/twiykyivstar

Не менш цікавими були й підписи до фото "Дениса Шмигаля і Шарля Мішеля", схожість яких вже давно неймовірно вразила українців і стала темою для численних обговорень, жартів та мемів.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Київстар" і "Інший оператор, до якого ви можете підключитися при відсутності мережі", - йдеться у підписі до опублікованої оператором Київстар картинки.

Варто додати, що зустріч прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля і голови Європейської Ради Шарля Мішеля відбулася в Одесі вчора, 9 травня. Проте переговори довелося переривати під час ракетного обстрілу Одеси російськими загарбниками.

Раніше Знай писав, "Київстар" ввів послугу, на яку чекали багато абонентів: як підключити

Також ми писали, "Київстар" зробили відмінну пропозицію Анджеліні Джолі

Нагадаємо, Київстар щедро "обдарував" Макрона після перемоги на виборах у Франції: "Кнопкові телефони і по 2 секунди повернули?". "Київстар" не оминув увагою перемогу на президентських виборах у Франції Еммануеля Макрона, який зайняв цю високу посаду вже вдруге