Київстар пожартував, звернувшись до Анджеліни Джолі завітати ще у один їхній магазин, щоб і там відновився такий потужний зв'язок.

Жарт спирався на відому фотографію з хлопчиком, який не звернув увагу на відому актрису, та продовжував залипати у смартфоні, поки за сусіднім столиком знаходилася голлівудська акторка.

"Передайте, будь ласка, Анджеліні Джолі, що після візиту у "Львівські круасани", ми чекаємо її в нашому магазині, бо як в Україні без зв’язку?", - написали кмітливі адміни Київстар сторінки у Twitter.

Користувачі Київстар порадили натомість не чекати кінозірок, а працювати над тим, щоб поліпшувати зв'язок в Україні.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Натомість хлопчина, який не звернув увагу на відому актрису, 14-літній Юлік, зізнався журналістам, що чекав у кав'ярні на перекус, та гортав стрічки у соціальних мережах. Він не помітив, як одразу став відомим, адже у його планах було їхати за колесом до велосипеда.

Хлопець "прославився", потрапивши на знімки відвідувачів місцевої кав'ярні, коли туди увійшла голлівудська кіноакторка.

Нагадаємо, раніше найбільші українські мережі АЗС WOG та ОККО у зв'язку з дефіцитом запроваджують тимчасове обмеження на реалізацію нафтопродуктів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", столичні супермаркети не мають нестачі в продуктах, але для киян також організовуються продуктові ярмарки.

Також "Знай.ua" писав, що як зміняться цінники на полицях супермаркетів у травні.