Мобільний оператор "Київстар" порадував клієнтів відновленням популярної послуги. Відзначається, що поки користуватися нею зможуть тільки жителі Києва, Львова та Дніпра. Про це йдеться в повідомленні пресслужби компанії в facebook.

У компанії заявили, що відновлюють і модернізують мережу після бойових дій. Так, для абонентів став доступним Інтернет на швидкості 1 Гбіт/сек. Скористатися послугою поки можуть не всі абоненти, а тільки жителі Києва, Львова та Дніпра.

Смартфон. Фото: скрін youtube
Смартфон. Фото: скрін youtube

"Ми турбуємося про своїх абонентів навіть під час війни. Тому не тільки відновлюємо пошкоджену через бойові дії Мережу, а й модернізуємо її. Відтак мешканцям Києва, Львова та Дніпра вже доступний Інтернет на швидкості 1 Гбіт/сек. Завдяки йому можна дивитися потокове відео, здійснювати відеодзвінки і користуватися VR без зависання. При цьому інтернет буде безперебійно працювати відразу на декількох гаджетах, з графічними файлами, корпоративними сховищами і базами даних. Тепер перегляд фільмів, навчання та спілкування з найдорожчими стануть значно приємнішими", - йдеться в повідомленні компанії.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У" Київстар "заявили, що для підключення необхідно мати роутер з підтримкою портів LAN/WAN 10/100/1000 Мбіт/с.підключити можна, залишивши заявку на сайті компанії або в додатку"Мій Київстар". Підключення обійдеться в 50 гривень. Для абонентів тарифу "Твій" підключення безкоштовно, як одна з "Суперсил".

Раніше Знай писав, українців просять допомогти фіксувати злочини окупантів: створено спецпроєкт.

Також ми писали, Купівля та продаж нерухомості під час війни: юрист Олександр Моргун пояснив всі тонкощі.

Крім того, наш портал повідомляв, оператор lifecell зробив щедрий подарунок українцям: хто і як може отримати.