Мобільний оператор "Київстар" не оминув увагою перемогу на президентських виборах у Франції Еммануеля Макрона, який зайняв цю високу посаду вже вдруге.

У Київстарі вирішили пожартувати на своїй сторінці уTwitter, виклавши цікаве повідомлення. У компанії начебто пообіцяли подарунок - 30 безкоштовних хвилин у роумінгу з нагоди перемоги Еммануеля Макрона на виборах.

"Київстар привітав Макрона з перемогою на президентських виборах та нарахував 30 безкоштовних хвилин у роумінгу", - йдеться у повідомленні.

У коментарях у компанії додали: "Звісно, жарт, ми підключили безлім", таким чином відреагувавши на сумніви своїх клієнтів. "Ще б по дві секунди вернули", - пожартували українці. "І кнопкові телефони?", - отримали відповідь від Київстару.

Скріншот: twitter.com/TwiyKyivstar
Скріншот: twitter.com/TwiyKyivstar

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Коментарі, скріншот: twitter.com/TwiyKyivstar
Коментарі, скріншот: twitter.com/TwiyKyivstar

Нагадаємо, за підсумками обробки 100% голосів виборців, Емманюель Макрон перемагає у другому турі президентських виборів, випереджаючи свою конкурентку Марін Ле Пен на 17,1%.

У результаті підрахунку голосів, стало відомо, що Макрон отримав 58,55% голосів виборців, а за Ле Пен проголосувало 41,45% французів.

"Бажаю Еммануелю Макрону нових успіхів на благо французького народу. Ціную підтримку Франції і переконаний: ми крокуємо разом до нових спільних перемог! До сильної та об'єднаної Європи!", - привітав його з перемогою на виборах президент України Володимир Зеленський. Володимир Зеленський

Еммануель Макрон, скріншот з відео
Еммануель Макрон, скріншот з відео

Раніше Знай писав, Україні загрожує дефіцит овочів: чого можемо не побачити на прилавках цього року

Також ми писали, СБУ поділилися доказами, як окупанти катують українських полонених: вражені силою духу ЗСУ

Нагадаємо, росія припинить постачання газу до Польщі через недотримання умов оплати: що відомо