Часто батьки маленьких українців оплачують харчування у дитячому садочку наперед. Однак, дитина може захворіти чи зі ще якихось причин не ходити до садочка, і відповідно на малечу ці гроші не йдуть.
Тому виникає питання, як отримати ці гроші назад. Саме з такою проблемою звернулася українка у фейсбук-спільному "Батьки SOS".
Молода матуся розповіла, що ще перед новим роком заплатила гроші за харчування за січень, однак її дитина не ходила до садочка через хворобу. А згодом почалася війна, і дошкільні заклади поки що закриті, тому вона хоче повернути собі гроші.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Чи можна повернути кошти за харчування в садочку якщо дитина не ходила до нього? Ще перед новим роком, ми заплатили за харчування на перед за січень місяць. Я розумію що садочки відкриватись не будуть, а сума була у 2000 грн, то хотілось би звичайно їх забрати", - зазначила вона.

У коментарях батьки порадили українці написати заяву на повернення коштів або ж звернутися до місцевого відділу освіти за більш детальною інформацією.

"Звичайно можна, зверніться до відділу освіти у вашому місті. Треба написати заяву і реквізити карти", "Я думаю писати на відрахування дитини не варто, просто на повернення коштів", "Попробуйте зателефонувати в рда, в управління освіти там повинні підказати", "В нас брали рахунок і ми писали заяву в садочку, всі кошти повертали", "Пишете в садочку заяву на повернення коштів, але це можливо тільки при відрахуванні", - зазначили українці.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, чи можна подати документи одразу до двох шкіл: батькам майбутніх першокласників дали вичерпну відповідь

Також Знай писав, як дітей-переселенців будуть зараховувати у 1 клас: перелік необхідних документів і нові правила

Раніше Знай повідомляв, виїхали закордон через війну? Українським вчителям пояснили, що буде з їхнім робочим місцем