Через повномасштабне військове вторгнення росії багато українців були змушені покинути рідні домівки і переїхати в більш безпечні міста. Через це в багатьох батьків з'явилися питання щодо навчання їхніх дітей, зокрема це стосується майбутніх першокласників.

У фейсбук-спільноті "БАТЬКИ SOS" українка поцікавилася, чи можна подати документи відразу в дві школи.

Школа, фото: скріншот з відео
Школа, фото: скріншот з відео

"Ми біженці з Харкова, зараз тимчасово живемо в Києві. Донька повинна йти у вересні в 1-й клас, і ми не знаємо, як нам бути. Питання: чи можна подати документи в школу Харкова (якщо війна закінчиться і ми туди повернемося) і одночасно в школу Києва? Ніякої інформації з цього приводу не знайшла", - запитала мама майбутньої першокласниці Ольга.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

У коментарях батьки підказали, що до кінця травня можна подати документи в школу онлайн. До того ж це можна зробити відразу два навчальних заклади.

"Київ, подача документів в 1 клас онлайн, до кінця травня. Бережіть себе", "Можете електронно подати заяву одночасно до шкіл обох міст", "Така інформація в нашій школі", "Сш234 відмінні вчителі", — зазначили батьки в коментарях.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадавши, доньці українки, яку звільнили з роботи під час війни, загрожують відрахування з Університету через заборгованість: "запевнила, що все погасимо"

Раніше Знай писав, у Львові з'явився спеціальний простір для мам і діток :" на шляху від війни"

Також Знай повідомляв, чи зобов'язані школярі відвідувати онлайн-уроки під час війни: батькам дали вичерпну відповідь