Великобританія в черговий раз підставила плечі допомоги Україні. Цього разу країни юридично закріпили скасування ввізних мит і тарифних квот у двосторонній торгівлі. Це дозволить посилити економіку України. Про це інформує "Кабмін" на офіційній сторінці у facebook.

Великобританія і Україна підписали угоду, яка скасовує ввізні мита і тарифні квоти у двосторонній торгівлі. Зазначається, що угода діятиме протягом одного року, але може бути продовжена на новий термін за домовленістю між сторонами.

Кабінет міністрів Великобританії, скріншот відео
Кабінет міністрів Великобританії, скріншот відео

"Тепер українські товаровиробники зможуть експортувати більше продукції на британський ринок. Йдеться, в першу чергу, про борошно, зерно, молочну продукцію, м'ясо птиці та напівфабрикати, томатну пасту, мед, Кукурудзу, Пшеницю, соки, гриби, цукор і т.д. саме ці товари Україна традиційно експортує до Великобританії", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У Кабміні зазначили, що угода сприятиме розвитку виробництва і збільшить надходження виручки у валюті, тим самим зміцнюючи економіку України.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Зелена карта, всі документи і пошук роботи: що потрібно знати українцям, які їдуть закордон, поради юриста.

Також ми писали, ПриватБанк закрив кредитні канікули: нові умови та дата повернення обов'язкових платежів.

Крім того, ми повідомляли, уряд виділив 7,5 мільярдів на підтримку українців: як отримати допомогу.