У Верховній Раді зробили заяву стосовно подальшої вартості бензину: які цінники побачимо на АЗС

В Україні діє пільгове оподаткування для бензину, скасування якого відбилося б на ціні палива. Втім, скасовувати пільги поки не будуть, норму із законопроекту № 7311 про це виключили. Про це повідомив перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань податкової політики Ярослав Железняк.

АЗС, фото: скріншот з відео
АЗС, фото: скріншот з відео

Олена Зеленська показала, від кого отримала перші слова підтримки: так виглядає справжня жіноча дружба

Олена Зеленська дала інтерв'ю польському виданню "Rzeczpospolita", розповівши про ставлення до війни з боку інших перших леді Європи. Перша леді України також назвала імена тих, хто першим відгукнувся і звернувся до неї зі словами підтримки. Зокрема, перші звісточки прилетіли з Литви та Латвії.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

Ексгостя "Квартал 95" і Зеленського Маша Распутіна відмовилася від України, підтримавши путіна: "хлопчики гинуть, щоб я народилася"

Реальність така, що багатьом людям "за парєбрікам" важливіше їхні гроші і слова на землях путіна, а не життя людей в Україні. Однією з таких виявилася і 57-річна співачка Маша Распутіна. Вона виступала в дуетах з Кіркоровим, була запрошена на зйомки "95 кварталу". Її хіти "Гімалаї", "Грай, музикант", "Я народилася в Сибіру" і "Кружляє музика" співали всі.

Распутіна, скріншот: Youtube
Распутіна, скріншот: Youtube

Ціни на українську соняшникову олію різко зросли з початку війни

Бутильована рафінована соняшникова олія, яка експортується з України, подорожчала в середньому на 33-39% від початку російської військової агресії. Зараз його ціна становить $2-2, 25/л, передає агентство АПК-Інформ.

Соняшникова олія. Фото: Today.ua
Соняшникова олія. Фото: Today.ua
Соняшникова олія. Фото: Today.ua

Катерина Осадча порівняла президента України з Вінстоном Черчиллем: "Ми не знали такого Зеленського"

З перших днів повномасштабного вторгнення весь світ здивувала мужність та відвага президента України Володимира Зеленського. Він відмовився від евакуації та залишився в Україні аби підтримувати громадян та робити все заради спільної перемоги.Така відвага українського лідера нагадала Осадчій дії Вінстона Черчилля, коли він боронив своїх громадян під час Другої світової війни.

Катя Осадча
Катя Осадча