Незважаючи на те, що повномасштабна війна рф проти України триває, в уряді вже почали планувати післявоєнне відновлення країни. Про це повідомив голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук на своїй сторінці в соцмережі facebook.

В результаті бойових дій в Україні в ряді населених пунктів пошкоджена або повністю знищена інфраструктура, житлові будинки, припинена або тимчасово зупинена робота бізнесу. Незважаючи на те, що бойові дії ще йдуть, в уряді вже планують відновлення країни.

Руслан Стефанчук, скріншот з відео
Руслан Стефанчук, скріншот з відео

Так, Руслан Стефанчук повідомив, що у повоєнний час вкрай важливо забезпечити "максимально комфортне середовище" для малого та середнього бізнесу.

"Ми поступово будуємо плани, як відновлювати країну після бойових дій. Зокрема, ведуться обговорення, що повну дерегуляцію бізнесу, що стала вимушеним кроком на період війни, потрібно закріпити на законодавчому рівні і після скасування воєнного стану в Україні. Зараз ми працюємо над тим, щоб повернути великий, середній і малий бізнес до роботи на тих територіях, де немає військових дій", - поділився Стефанчук.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Відзначається, що на даному етапі уряд намагається повернути до роботи малий і середній бізнес на територіях, де відносно спокійно і не йдуть активні бойові дії.

Раніше Знай писав, Укрзалізниця оголосила нові напрямки до Польщі: деталі.

Також ми писали, українців попередили про стрибок цін на продукти: подорожчання може досягти 20%.

Нагадаємо, ціни на продукти в Україні: у Мінагрополітики поділилися прогнозом, до чого готуватися.