В "Укрпошті" заявили про відновлення роботи низки відділень на Київщині, в населених пунктах, які сильно постраждали від рук російських окупантів. Про це повідомила пресслужба компанії в соціальній мережі facebook.

В "Укрпошті" зазначили, що на даний момент по всій Україні працює 5983 відділень, 494 з яких у Київській області. У компанії додали, що в Бучі відділення вже відновило роботу, а в найближчих планах відкрити відділення в Бородянці та інших населених пунктах.

Укрпошта. Фото: скрін youtube
Укрпошта. Фото: скрін youtube

"Там з сьогоднішнього дня відновило роботу відділення 08293 в Бучі, а вже скоро відкриємося в Бородянці та інших населених пунктах, сильно постраждалих від рук окупантів", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Крім того, в компанії підкреслили, що незважаючи на складну ситуацію все більше відділень працює в Херсонській області. Втім, в цьому регіоні не приймають посилки, але українці можуть оплатити комунальні послуги, отримати пенсії. На карті можна побачити, як працює "Укрпошта" по країні на сьогоднішній день.

Карта відділень. Фото: facebook.com/ukrposhta
Карта відділень. Фото: facebook.com/ukrposhta

Раніше інформаційний портал Знай писав, що буде з пенсіями, які неможливо отримати через військові дії: пояснення Марини Лазебної.

Також наш портал повідомляв, кредитування під час війни: у Нацбанку розповіли, на що звернути увагу

Крім того, наш портал інформував, що робити, якщо втратили транспорт або житло під час війни, поради адвоката Олени Кухаренко.