Українці зможуть отримати фінансову допомогу в розмірі 1000 доларів. Торкнеться це тільки деяких власників бізнесу. Хто може розраховувати на допомогу, розповіли в Міністерстві цифрової трансформації.

Запускається проєкт допомоги малим українським виробництвам під час війни Росії проти України - Made in UA Support Project. У його рамках 100 українських крафтових виробників, готових залишатися в країні і далі розвивати свою діяльність зможуть отримати фінансову підтримку в розмірі 1 тисячі доларів.

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

У відомстві підкреслюють, що гроші можуть бути спрямовані на будь-які цілі для підтримки виробника: маркетинг, поліпшення презентації товарів, представлених в магазині, логістику і так далі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Взяти участь у проєкті зможуть тільки власники бізнесу, які відповідають наступним критеріям:

  • крафтові виробники фізичних товарів - декор для дому, одяг, меблі, іграшки і т. д.
  • Українські юридичні особи: ФОП 2, 3 групи або ТОВ,
  • підприємства, виробництво яких розташоване і залишиться в Україні.

Раніше інформаційний портал Знай писав, всі схеми для отримання соціальних виплат під час війни: субсидії, "лікарняні", пенсії, компенсації бізнесу і переселенцям

Також Знай повідомляв, кредитування під час війни: у Нацбанку розповіли, на що звернути увагу

Крім того, наш портал інформував, що робити, якщо втратили транспорт або житло під час війни, поради адвоката Олени Кухаренко.