"Нова пошта" відновила роботу на Київщині навіть попри велику кількість зруйнованих відділень російськими окупантами.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці української компанії.

Так, стало відомо, що на Київщині вже запрацювало кілька відділень "Нової пошти". У компанії зазначили, що через бойові дії знищено велику частину відділень, однак вони знайшли спосіб, як відновити роботу у регіоні.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Багато відділень зруйновані, тож ми знайшли тимчасове рішення - мобільні відділення. Відучора у Бучі біля відділення Нової пошти №1, за адресою вул. Горького, 8, відкрився мобільний пункт обслуговування на базі автомобільного пікапа. Він працюватиме з понеділка по суботу з 9 до 18, щоб мешканці могли доставляти та відправляти посилки до 10 кг", - сказано у повідомленні "Нової пошти".

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У компанії зауважили, що у мобільних відділеннях наразі недоступна послуга післяплати, а оплатити доставку можна готівкою під час отримання або через онлайн додаток.

"Знаємо як важливо для кожного мати можливість відправити та отримати турботу від близьких, тим паче у такий час. Чекаємо на тебе, а про доставку подбаємо ми", - підсумували у компанії.

Нагадаємо, Нова пошта відкрила "Гуманітарні куточки": хто і як може ними скористатися

Раніше Знай писав, "Укрпошта" випускає марку-продовження про крейсер "Москва", розкуплену за мить: "Всьо"

Також Знай повідомляв, що буде з пенсіями за квітень і березень під час війни: куди звертатися, якщо не отримали виплати