Нещодавно "Укрпошта" випустила нову марку про "російський військовий корабель", яка викликала великий ажіотаж. Сотні і тисячі українців стояли в черзі, щоб купити її. Так, в компанії презентували ще одну марку, яку почнуть продавати вже в травні. Про це йдеться в повідомленні пресслужби "Укрпошти".

"Укрпошта" після випуску марки "російський військовий корабель, йди...!", яка мала великий успіх, вирішувала випустити нову - "російський військовий корабель ... ВСЕ!".

Укрпошта. Фото: скрін youtube
Укрпошта. Фото: скрін youtube

Нова марка присвячена подвигу українських захисників, а саме знищенню ракетного крейсера" Москва", який раніше якраз таки І послали по відомому напрямку бійці ЗСУ на острові Зміїний.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

"Історія українського героїзму твориться у нас на виду. І ми хочемо її зафіксувати в поштових марках. Тому в травні презентуємо новий філателістичний твір як продовження попереднього випуску. Все почалося з фрази "російський військовий корабель, йди...!", а закінчилося тим, що він дійсно пішов. Наступний аркуш матиме логічну назву - "російський військовий корабель ... ВСЕ!"",- йдеться в повідомленні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ЗСУ завдали нищівного удару по російським окупантам у Харкові: з ладу навіки вибули командири полків і полковники.

Також наш портал інформував, що США і Великобританія відреагували на застосування Росією невідомої речовини в Маріуполі: "притягнемо Путіна до відповідальності".

Нагадаємо, Борис Джонсон заради Зеленського постарався? Великобританія ввела ембарго на постачання срібла та ікри з рф.