Компанія "Нова Пошта" відкрила "Гуманітарні куточки", які дозволяють пересилати допомогу військовим і постраждалим від дій путінської армії.

Відправка абсолютно безкоштовна, і може здійснюватися у всіх працюючих відділеннях «Нової Пошти». Отримати посилку з гуманітарною допомогою вправі військові і постраждалі цивільні.

Скрін, Instagram "Нова пошта"
Скрін, Instagram "Нова пошта"

Що можна відправити:

  • продукти тривалого зберігання,
  • медикаменты,
  • засоби особистої гігієни,
  • інші необхідні в умовах воєнного стану речі.

Нова пошта. Фото: скріншот youtube
Нова пошта. Фото: скріншот youtube

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Для того, щоб відправити гуманітарний вантаж безкоштовно, клієнтам необхідно принести його в відділення «Нової пошти», які зараз працюють, і відправити посилку, при цьому не вказуючи реквізитів конкретного адресата.

Нагадаємо, раніше у Києві молодий чоловік ледь не до сліз зворушив пенсіонерку своєю допомогою.

Також " Знай.ua " писав, що пенсія в період воєнного стану: у Мінсоцполітики розповіли, коли українці отримають виплати. Кошти для пенсій з датою виплати до 14 березня включно, вже направлені в банки і Укрпошти.