Попри воєнний стан в Україні, пенсіонери продовжують отримувати свої соцвиплати. Яка ситуація з коштами сьогодні й чи вистачить грошей для всіх, прокоментували у Пенсійному фонді України.

Відповідна публікація з'явилася на офіційній сторінці ПФУ у соцмережі Фейсбук.

"На пенсійні виплати за квітень спрямовано 48,5 млрд грн, в т. ч. 37,6 млрд грн – на виплату пенсій через уповноважені банки, 10,9 млрд грн – через АТ "Укрпошта". Фінансування пенсій завершено 22 квітня. Уповноваженими банками зараховано на рахунки пенсіонерів 100 % профінансованих сум.", - запевнили там. ПФУ

Пенсіонери, фото: скріншот з відео
Пенсіонери, фото: скріншот з відео

В Укрпошті з цього приводу повідомили, що станом на 25 квітня доставлено 81,15 % профінансованої суми за квітень. Як повідомили у ПФУ у квітні 2022 року надано 549,3 тис. пенсійних послуг, у тому числі 26 квітня – 31,3 тисячі.

Продовжено виплату пенсій за квітень поточного року у Донецькій, Житомирській, Запорізькій, Київській, Луганській, Миколаївській, Сумській, Чернігівській, Херсонській областях.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ощадбанк, фото: znaj.ua
Ощадбанк, фото: znaj.ua

А оскільки багато українців були змушені змінити місце проживання, виплати проводилися за тимчасово зміненим фактичним місцем проживання.
З такими заявами до органів Пенсійного фонду України було зареєстровано 4 656 осіб щодо виплати в іншому відділенні АТ "Укрпошта". Крім того, виплати здійснювалися й закордон - 5 760 осіб звернулися щодо грошових переказів через міжнародну платіжну систему "MY TRANSFER" (АТ "Ощадбанк").

Скріншот: facebook.com/pfu.gov.ua
Скріншот: facebook.com/pfu.gov.ua

Раніше Знай писав, Київстар щедро "обдарував" Макрона після перемоги на виборах у Франції: "Кнопкові телефони і по 2 секунди повернули?"

Також ми писали, Гетьманцев і Третьякова готують "пекельний" сюрприз українцям: заплатять і волонтери

Нагадаємо, ДБР "потрусило" братів Віктора Медведчука і Тараса Козака на Львівщині: на поверхню вилізли несподівані факти