Молитва, це не тільки розмова та звернення до Бога, та святих, це й можливість доторкнутися до дивовиж впродовж життя.

Відомо, що звертаючись до Бога та святих у своїх молитвах ми ніби програмуємо своє майбутнє. Через молитву можна вирішити переважну більшість проблем. Коли віруючий постійно молиться, до нього приходить розсудливість, мудрість Божа для прийняття правильних рішень в повсякденному житті.

Молитва. Фото: Facebook
Молитва. Фото: Facebook

Господь вибирає своїх слуг ще в материнській утробі. Скільком святим угодників була уготована доля служіння Богу з самого дитинства. Однією з таких Богом обраних була свята блаженна Матрона.

Образ стариці Матрони. Фото: Youtube
Образ стариці Матрони. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Щоб звернутися з молитвою до святої стариці Матрони краще витримати піст та сповідатися та причаститися.

Після чого з чистими думками звернутися до ікони Матрони або Миколая Чудотворця. Ці два святих мають приблизно однакову силу.

"Блаженна мати Матрона, вислухай і прийми нині нас, грішних, що моляться тобі, звикла у всьому житті твоєму та вислухай всіх стражденних і скорботних, з вірою і надією до твого заступництва і допомоги. Дай швидку допомогу і чудесне зцілення всім хто просить.

Та не збідніє і нині милосердя твоє до нас, недостойних, бентежних в цім світі, яким ніде взяти розради та співчуття в скорботах душевних і допомоги у хворобах тілесних: зціли хвороби наші, визволи від спокус і мук диявола, допоможи донести життєвий свій хрест, знести всі тяготи житія і не згубити в ньому образ Божий, віру православну до кінця днів наших, надію і сподівання на Бога та любов до ближніх.

Поможи нам взяти з житія цього все, щоб досягнути Царства Небесного, в ім'я Отця і Сина і Святого Духа, на віки віків. Амінь".

Молитва до Матрони. Фото: Instagram
Молитва до Матрони. Фото: Instagram

Нагадаємо, раніше Світлий понеділок після Великодня для віруючих людей є не менш важливим, ніж саме церковне свято.

Як повідомляв портал "Знай.ua", молитви допоможуть кожному заручитися підтримкою Всевишнього і отримати допомогу.

Також "Знай.ua" писав, як попросити у Бога миру, захисту і міцного здоров'я